Acasă

Hotelul Marina Bay Boutique **** este situat in staţiunea Mamaia Nord, poziţie privilegiată care apropie turistul de zona de nord a Staţiunii Mamaia, unde se află majoritatea cluburilor, plajelor exclusiviste si zonele de distracţie.Marina Bay Boutique are parcarea privată amplasată in incinta hotelului supravecheată video 24/24 ore. Hotelul este dotat cu WIFI gratuit in toate camerele , pe terasă si in zona de luat masa. Recepţia hotelului este deschisă deasemenea 24h.


Hotelul oferă un confort deosebit prin dotările moderne si atmosfera familială creată de personalul bine instruit. Dimineaţa puteţi savura pe terasa hotelului o cafea si o apă plată din partea casei.

Pentru momentele active ale sejurului dumneavoastră, va recomandăm terenul de sport aflat in imediata vecinătate a hotelului.

Hotelul Marina Bay **** vă stă la dispoziţie, creand pentru dumneavoastră spaţiul ideal de cazare intr-o zonă linistită din Staţiunea Mamaia Nord,in timpul unei călatorii de afaceri ,sau atmosferă relaxantă si primitoare pentru un sejur excelent pe litoralul Mării Negre.

Back to Top