• Home
  • /
  • Honeymoon Packages
peopales

Honeymoon Packages

Luna de miere este poate una dintre perioadele cele mai memorabile din viata unui cuplu căsătorit. Este momentul amintirilor de neuitat, de aceea destinaţia pentru aceasta vacanţă speciala ar trebui aleasa cu atenţie, pentru a avea parte de o experienţă superba. Litoralul Romănesc este recunoscut pentru apusurile de soare, ce te lasă fară suflare, cat si pentru atmosfera de pace si calm expirată prin toate imprejurimile statiuni Mamaia. Marina Bay vă ofera posibilitate să rezervaţi acest pachet in oricare din cele 4 anotimpuri ale anului pentru că programul nostru este de 24 / 7 / 365 zile . Pachetul include o reducere de 10% pentru una din camerele noastre dacă este rezervată pentru cel puti 5 nopţi si vă pune la dispozie transport gratuit de la aeroportul Mihail Kogălniceanu sau gara feroviara din Constanta catre locatia noastră . Numărul de persoane incluse in transfer gratuit este de 4 persoane Pnetru un transfer mai mare vă rugăm contactaţi departament de oferte la numarul urmator

Sau completaţi formularul de mai jos unde ne puteţi lasa cat mai multe detalii posibile depre planul dumneavoastră si ve-ţi primi un raspuns in maxim jumatate de oră.

Contactaţi-ne !

Această mult asteptată zi va venit cu pasi repezi si la fel de repede va trece, însa dragostea voastră vă dorim să reziste pentru totdeauna! Casă de piatra!
Echipa Marina Bay vă ureaza o luna de miere cât mai placută, See You Soon !!!

Back to Top