carousel

SATUL DE VACANTA

Legătura între Parcul Tăbăcăriei şi staţiunea turistică Mamaia este realizată prin intermediul Satului de Vacanţă. Iniţial a fost conceput ca o zonă cu restaurante caracteristice pentru diversele regiuni ale ţării, plecând de la arhitectură, vestimentaţia ospătarilor şi terminând cu mâncarea sau muzica specifică diverselor zone.
Celor 31 de restaurante li s-au adăugat în ultimii ani şi altele cu specific internaţional, împreună reuşind să ofere turiştilor o paletă largă de preparate, de la cele româneşti până la cele orientale.

park

Nu lipsesc nici covrigii româneşti sau baclavalele turceşti, îngheţata italiană sau colacii secuieşti, vata de zahăr și merele glazurate care fac deliciul copiilor în mod special.
Partea satului care îi atrage în special pe cei mici este Luna Park, care reuşeşte să creeze o atmosferă de vacanţă prin animaţia jocurilor de lumini şi muzică.

One Response

  1. Salut, am fost in urma cu doua saptamani in parcul de distractie, este foarte frumos , pentru copii este de vis , recomand cu incredere !

Lăsaţi un comentariu

Back to Top