mall

VIVO MALL

Inaugurat în toamna anului 2011 cel mai mare complex comercial de pe litoralul românesc oferă o alternativă pentru petrecerea timpului liber, atât pentru constănţeni cât şi pentru turiştii de pe întreg litoralul.
Datorită spaţialităţii construcţiei, Maritimo reuşeşte să comprime într-o suprafaţă de 50.000 m2 un univers al petrecerii timpului liber indiferent de anotimp.
Geometria formelor, dinamica luminii, zonele verzi combinate cu fântânile arteziene, realizează un parcurs armonios care asigură vizitatorilor un loc de întâlnire cu brandurile internaţionale şi autohtone.
Îmbinarea perfectă dintre shopping şi divertisment a asigurat încă de la deschidere un succes deosebit brandului Maritimo. Locul în care micile boutiquri stilate şi cele mai mari hypermarketuri din oraş se contopesc în savoarea covrigilor româneşti de altădată alături de aromele ceaiurilor orientale creează un spaţiu aparte pentru vizitatorii de toate vârstele.
Zonele de joacă pentru copii, cinematografele, librăriile şi magazinele cu jucării atrag ca un magnet pe cei mici care nu pot să rateze nici o vizită la centrele cu animale de companie dar nici o plimbare cu trenuleţul.
Centrele sportive interioare şi exterioare au reuşit să devină locuri de întâlnire pentru tinerii pasionaţi de sport, iar evenimentele desfăşurate în parcarea de peste 2000 de locuri strâng laolaltă mii de spectatori.

mall

Atmosfera deosebită a cafenelelor şi restaurantelor de sub cupola Maritimo asigură petrecerea unei pauze liniştite în parcursul unei călătorii prin lumea cumpărăturilor.
Concertele de calitate, evenimentele sportive, expoziţiile de artă sau târgurile tradiţionale sunt doar câteva dintre momentele în care Maritimo se implică activ în viaţa socială a oraşului, reuşind să ofere momente de bucurie prietenilor săi.
Auchan, Zara, Bershka, Pull & Bear,, Peek & Cloppenburg, Stradivarius, Oysho și Massimo Dutti sau H&M, C&A și New Yorker alături de alte peste 100 de nume sonore s-au alăturat Maritimo pentru a-ţi oferi cel mai spectaculos spaţiu din oraş pentru petrecerea timpului liber.

Adresă : 220 Aurel Vlaicu Street, 900498 Constanta, Romania

Lăsaţi un comentariu

Back to Top